Twee nieuwe zusjes en twee samensmeltingen


Just Kiddies

Op 27 augustus maakten de eigenaren van kinderopvang Just Kiddies bekend dat zij hun 9 kinderdagverblijven en bso locaties in onder meer Bleiswijk en Leiden overdragen aan KidsFoundation. Een mooie aanvulling op het aanbod dat we in die regio hebben, zowel van Smallsteps als van Zus en Zo.

Kinderopvang Hengelo

Op 29 augustus is ook bekend geworden dat Kindernet, een organisatie met meerdere, kinderopvanglocaties, haar vestigingen in Hengelo overdraagt aan KidsFoundation. Kinderopvang Hengelo bestaat uit 4 locaties voor kinderdagopvang en bso, waarvan er twee gevestigd zijn in basisscholen. Door deze stap kan Kindernet zich nadrukkelijker richten op haar andere kinderopvanglocaties. Voor KidsFoundation betekent Kinderopvang Hengelo een mooie uitbreiding van onze dienstverlening.

Zus en Zo en The Kids Company integreren

Kinderopvang Zus en Zo verzorgt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk, Rotterdam-Nesselande en Rotterdam-Hillegersberg. Dit zusje en de twee vestigingen van The Kids Company in Breda en Waalre, die KidsFoundation eerder dit jaar overnam, worden samengevoegd met Smallsteps.
Dat betekent dat alle back office werkzaamheden van beide organisaties voortaan verzorgd worden door de servicekantoren in Almere en Hengelo. En dat de collega’s op de locaties van Zus en Zo en The Kids Company vanaf 1 oktober kunnen rekenen op onze ondersteuning in de breedste zin van het woord. Van automatisering en inkoop tot klantenservice en marketing. Zodat ook zij zich volledig kunnen richten op het liefdevol verzorgen en begeleiden van de kinderen die dagelijks aan ons worden toevertrouwd.